Katalogi

Ponujamo vam pestro paleto talnih oblog, med katerimi lahko izbirate glede na svoj značaj in trenutne potrebe. Na voljo so vam podi, ki delujejo hladno in umirjeno, toplo in igrivo, veselo in razposajeno, divje in pogumno, moderno ali tradicionalno, rustikalno in starinsko, kmečko ali meščansko.

Prepustite se čustvom in izberite z okusom.

Potrebujete strokoven nasvet, ponudbo ali naše storitve?

Kährs

Parket Kährs – Švedska kakovost in design s preko 150 let tradicije. Široka paleta parketnih proizvodov izdelanih iz različnih drevesnih vrst, različnih dumenzij in barv.

Karelia

Karelia je finski proizvajalec kakovostnih lesenih talnih oblog, ki je postal del skupine Kährs Group. Talne obloge Karelia odlikuje dolga življenska doba in individualni videz.

Weitzer Parkett

Vodilni avstrijski proizvajalec parketa vrhunske kakovosti. Pri podjetju Topfloor je Weitzer Parkett sedaj dostopen po izredno ugodnih cenah.

HARO

Vodilni nemški proizvajalec parketa in laminata. HARO zagotavlja kakovost, dovršenost in estetiko v vašem domu.

HARO Silent CT

HARO Silent CT je prvi laminat, ki je preverjeno tih, brez pohodnega zvoka in je prilepljen na tla.
Na voljo v široki paleti dekorjev.

Celenio by HARO

Les v njegovi najbolj inovativni obliki. Celenio by HARO – vaše oči pravijo, da je kamen, vendar vaš dotik razkriva, da je les.

Bolefloor

Bolefloor – ker življenje ni ravna črta. Parket, ki sledi naravni liniji lesa, je oblikovan na inovativen način, ki zagotavlja manjšo porabo lesa za izdelavo podnic.

Bauwerk Parquet

Švicarska kvaliteta z dolgoletno tradicijo. Proizvajalec Bauwerk Parquet vam nudi kakovosten parket tako v naravnih, kot tudi parket v živih odtenkih ter parket z vzorci.

Itlas

Italijanska kakovost in občutek za estetiko. Parket Itlas je izdelan na okolju in naravi prijazen način.

Scheucher

Scheucher je avstrijski proizvajalec parketa. V preteklosti smo ta kakovostni parket poznali pod imenom Steirer Parkett.

Parador

Parador je nemški premium proizvajalec parketa in laminata, katerega odlikujejo izjemna kakovost, dovršenost in estetika.

Project Flor

Project Flor so premium vinilne talne obloge zasnovane tako, da ustrezajo potrebam tudi najzahtevnejšim uporabnikom in prostorom, ki so izpostavljeni večjim pohodnim obremenitvam.

PVC talne obloge

Nudimo vam široko paleto PVC talnih oblog za stanovanjske, poslovne, javne, športne in sterilne prostore. Na voljo PVC podi proizvajalcev Gerflor in Tarkett.

Pri Topfloor-u se zavedamo, da so talne obloge v vašem domu izraz vaše osebnosti. Izbira talne obloge ključno vpliva na kvaliteto bivalnih in poslovnih prostorov. Zato vam želimo prisluhniti, svetovati in pomagati pri odločitvi.

Topfloor

Kakovost, dovršenost, strokovnost, znanje in izkušnje so naše odlike pri polaganju in obnovi talnih oblog.

Topfloor

Topfloor

Parketi in talne obloge.

Bento d.o.o.

Ljubljanska cesta 26
SI-8000 Novo mesto

Tel.: +386 51 760 007
E-mail: topfloor.parket@gmail.com

Želite izvedeti več o talnih oblogah, aktualnih akcijah in našem delu?

Spremljajte nas na Facebook-u.