O podjetju

Pri Topfloor-u smo specializirani za polaganje parketa, laminata, tekstilnih in PVC talnih oblog ter epoxi zaključnih dekorativnih premazov.

Pri obnovi starih lesenih podov uporabljamo, na obrabo najbolj odporne, 2K poliuretanske lake in lake na vodni osnovi nemškega proizvajalca Loba. Naj poudarimo, da laki na vodni osnovi, nemškega proizvajalca Loba, po karakteristikah skoraj dohajajo poliuretanske lake.

Poleg polaganja in obnove talnih oblog izdelujemo tudi suhe tlake oz. estrihe. Suhi estrih se lahko izdeluje na več načinov, najpogosteje se na podkonstrukcijo vijačijo različne vrste plošč (najpogosteje OSB plošče). Možna je tudi izvedba s suhim nasutjem perlita ali vulkanskega peska (ima bistveno manjšo gostoto kot naši peski) na katerega se najpogosteje položijo mavčne vlaknene plošče ali OSB plošče. Prednost tovrstnih tlakov je nizka teža ter s tem majhna obremenitev, ni potrebno sušenje kot pri klasični izvedbi, kar omogoča takojšnje polaganje finalne talne obloge.

Nudimo vam tudi izdelavo stopnic iz parketa ter izdelavo zunanjih lesenih talnih oblog.

Da bo vaša odločitev glede obnove ali polaganja talne obloge lažja, smo za vas pripravili nekaj naših referenc, ki vas bodo prepričale, da nam zaupate.

Potrebujete strokoven nasvet, ponudbo ali naše storitve?

Topfloor Showroom

Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si v živo oglejte vzorce talnih oblog.

Topfloor

Parketi in talne obloge.

Bento d.o.o.

Ljubljanska cesta 26
SI-8000 Novo mesto

Tel.: +386 51 760 007
E-mail: topfloor.parket@gmail.com

Želite izvedeti več o talnih oblogah, aktualnih akcijah in našem delu?

Spremljajte nas na Facebook-u.